Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Jatkuva sähkösopimus, joka antaa sinulle vapautta kohtuulliseen hintaan.

Tässä sopimuksessa sinun ei siis tarvitse sitoutua määräajaksi, vaan sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Tyyni Jatkuva

Jatkuva sähkösopimus, joka antaa sinulle vapautta kohtuulliseen hintaan. 

8,49 c/kWh + 0 €

Ensimmäinen kuukausi ilman kuukausimaksua! Tämän jälkeen 4,95 € / kk. Huomioithan, että sopimuksen hinta voi nousta sähkön markkinahinnan mukaan. 

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Sopimuksen viimeinen aloituspäivämäärä on 15.8.2024

Tyyni on varma ja turvallinen valinta

Tyyni on varma valinta, joka sopii jokaiseen kotiin ja sähkönkulutuskohteeseen. Se on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön hinta on tasainen. Tiedät siis aina sentilleen, kuinka paljon maksat sähköstä. Jos hinnoittelu muuttuu, ilmoitamme siitä sinulle aina 30 päivää etukäteen.

Energianhinta on sama ympäri vuorokauden. Sinun ei siis tarvitse erikseen optimoida ja ohjata, milloin käytät sähköä.

Kun et osaa päättää, millaisen sopimuksen tekisit, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oivallinen valinta. Hinta on aina tiedossa, etkä sitoudu pitkään sopimuskauteen. Jos haluatkin myöhemmin vaihtaa toiseen sähkösopimukseen, se käy helposti 14 päivän irtisanomisajalla.

Tee sopimus – ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Löytyikö sopiva sähkösopimus? Hienoa! Tee sopimus ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:

09-2312 1000

[email protected]

Jatkuva on mutkaton

Helppo ja halpa sopimus joka ei vaadi sitoutumista.

Ei tarvetta optimoida sähkönkulutusta

Hinta on sama päivän ajankohdasta riippumatta.

Vaihda sähkösopimusta helposti

Voit vaihtaa tai irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin vain.

Vinkkejä sähkön säästöön 

  • Lämmitys on yleensä suurin sähkösyöppö. Suurimmat säästöt tulevatkin tyypillisesti huonelämpötilaa laskemalla ja eristämällä ikkunat ja ovet tehokkaasti.
  • Pienessä kerrostaloasunnossa sähkönkulutuksen optimointimahdollisuudet ovat rajallisemmat. Helpoimmat säästökohteet ovat saunominen ja kylpyhuoneen mukavuuslattialämmitys.
  • Ne kuuluisat pienet purot. Kun isoimmat säästökohteet on tehty, jäljellä on monta pientä säästökohdetta, kuten led-valoihin vaihtaminen, laitteiden sulkeminen kokonaan virransäästötilan sijaan ja energiatehokkaampiin laitteisiin siirtyminen.

Jos haluat itse vaikuttaa sähkönhintaan ja voit suunnitella, milloin käytät sähköä, pörssisähkösopimus voisi olla sinulle sopiva valinta.

Räätälöi sähkösopimuksesi

Tee juuri sellainen sähkösopimus, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin. 

  • Fossiilivapaa on sähköä, joka on tuotettu fossiilittomin menetelmin eli ydinvoimalla tai uusiutuvilla lähteillä. Jos haluat tehdä vihreämmän valinnan, valitse sähkön alkuperäksi fossiilivapaa lisäpalveluna 0,50 snt/kWh.
  • EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa uusiutuvaa energiaa. Ympäristömerkki vahvistaa, että sähkö on tuotettu kestävästi ympäristöstä huolta pitäen. Tyyni EKO- ja Luotsi EKO -sopimuksissa sähkö on sertifoitua EKOenergiaa. 
  • Pientuotannon myynti. Jos kotisi katolta löytyvät aurinkopaneelit, voit myydä niiden ylijäämätuotannon meille osana sähkösopimustasi. Maksamme tuotannosta sähköpörssin tuntikohtaisen spot-hinnan, josta vähennämme välityspalkkion 0,20 snt/kWh.

Kysymyksiä ja vastauksia toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen liittyen

Miten saan uuden sähkösopimuksen nopeasti?
Miten vaihdan sähkösopimusta?