Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Synergi -älysovellus sähkönkulutuksen optimointiin

Aalto Energian Synergi -älysovelluksella optimoit sähkönkulutustasi tehokkaammin sekä ennen kaikkea helpommin kuin koskaan ennen. Synergi ohjaa sähkönkulutuksesi valitsemien ehtojen mukaisesti niille tunneille, kun sähkö on kaikkein halvinta. Näin pienennät sähkölaskuasi ja ympäristöjälkeäsi merkittävästi.

Lataa Synergi iPhonelle

Lataa Synergi Androidille

Säästä sähkölaskussasi jopa satoja euroja vuodessa

Pörssisähkön käyttäjänä voit nyt alkaa optimoimaan sähkönkäyttöäsi ja säästää rahaa sähkölaskuissasi sovelluksen avulla. Voit käyttää kaikkia tai vain osaa älysähkösovelluksen ominaisuuksista omien tarpeidesi mukaan:

 

Älylataus

Yhdistä sähköautosi sovellukseen ja säästä jopa 50% latauskustannuksissasi. Synergi optimoi sähköautosi lataamisen automaattisesti valitsemiesi ehtojen mukaisesti ja auttaa sinua säästämään rahaa sekä vähentämään päästöjäsi.

Älykäs aurinko­energia

Yhdistä invertterisi Synergiin ja hyödynnä älykkäämmin tuottamaasi aurinko­energiaa. Käytä itse tuottamaasi ilmaista ja päästötöntä energiaa kotisi tarpeisiin ja optimoi aurinkopaneeliesi sähköntuotanto niihin tunteihin, kun sitä eniten tarvitset.

Älylämmitys

Yhdistä ilmalämpöpumppusi sovellukseen ja ylläpidä sisälämpötilaasi mukavana edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Käytä spot-hintoja optimoidaksesi sisälämpötilaa kotonasi ja hallitse kaikkien asuntojesi ilmalämpöpumppuja etänä.

Vaihe 1: Kirjaudu ja linkitä

Aloita palvelun käyttö kirjautumalla ja linkittämällä laitteesi (Sähköautot, lämpöpumput, tai aurinkopaneelit). Ylimääräisiä laitteita ei tarvita

Vaihe 2: Aseta Preferenssit

Synergin avulla sinä hallitset mitä tapahtuu. Aseta preferenssisi  laitteiden käytölle, auton latauksen ajastukselle ja paljon muuta.

Vaihe 3: Nauti säästöistäsi

Synergin avulla luot säästöjä  vaivattomasti. Nuku yösi rauhallisesti tietäen, että Synergi valvoo puolestasi ja optimoi kulutuksesi halvoille tunneille

Uusi askel kohti kestävää ja omavaraista Suomea

Aalto - Synergi -yhteistyö on taas yksi konkreettinen askel kohti kestävää tulevaisuutta. Rahallisten säästöjen lisäksi pörssisähkön käytön optimoimisessa on suora positiivinen ympäristövaikutus. Kun pörssisähkö on halpaa, se tarkoittaa, että kotimaista Tuuli- ja vesivoimaa, sekä ydinenergiaa on reilusti saatavilla. Kun pörssisähkö on kallista, se tarkoittaa, että Suomessa joudutaan turvautumaan tuontisähköön ulkomailta, sekä käynnistämään varavoimana toimivia hiilivoimaloita. Käyttämällä sähköä halvoilla tunneilla teet siis palveluksen itsellesi, mutta ennen kaikkea puhtaalle ja hyvinvoivalle luonnolle.